maanantai 4. toukokuuta 2015

Meidän häät ♥ Osa 2

Viikonloppu oli ja meni ja täällä ollaan edelleen yhtenä kappaleena... PUUH, kyllä alkais jo riittämään. Välillä on pakko touhuta jotain ihan muuta, kun tuntuu että ajatukset kiertää vaan kehää tän saman aiheen ympärillä. Joten tänäaamuna oon ollut ahkerana, heräsin jo 6 maissa enkä enää saanut nukuttua, kun T heräs kas ja aloin aamupalan jälkeen tekemään raakaversiota kaason puheesta, jonka esitänkin jo kolmen (!) viikon kuluttua ystäväni häissä. Samalla tein muita häävalmisteluja, kuten yhtä hääleikkiä, jonka olen luvannut vetää häissä. Voi olla, että menee vielä useampi päivä ennenkun oon kuitenkaan tyytyväinen tuohon puheeseen, joten raakaversioita voi tulla vielä "muutamia" :D Haluaisin kuitenkin, että saisin siitä samalla hauskan, että liikuttavan. Hmm....

Niin ja oon tuijotellut uusia autoja! Meidän toinen auto sano viikonloppuna "poks" ja on nyt korjaamolla ainakin pari viikkoa... Vähän jo hirvittää tuleva lasku, mutta onneksi pärjätään nyt vallan hyvin yhdelläkin autolla. Mutta sitten, kun viat on saatu korjattua, niin kyseinen yksilö saa luvan poistua meidän pihamaalta, meille ei enää kyseistä automerkkiä osteta, sen verran riesaa siitä on ollut ja kokemusta on kahden auton osalta näistä ongelmista. Mutta se autojutuista, uutta meille ei oo kuitenkaan heti tulossa, mutta kuhan ny vaan taas haaveilin ;)...

Ja sitten lisää niitä hääjuttuja!:) Täältä tulis nyt kakkososaa meidän häistä, tämäkin on siis julkaistu aiemmin vanhan blogini puolella, mutta haluan nää hääjutut siirtää talteen myös tänne uuteen blogiin ennenkuin poistan vanhan blogini :).

(Kirjoitettu 13.11.2013)

Vihkipaikalta Ylistarosta siirryimme siis jatkamaan juhlien rentoa osuutta Lapualle Ritamäen lavalle. Olin todella tyytyväinen paikan koristeluihin, kaikki työ oli vaivanarvoista! Vaikka se rahaa, aikaa ja hermoja veikin :). Juhlapaikalla ei siis ollut valmiina melkein mitään, jouduimme ruokapöydistä ja tuoleista alkaen tuomaan kaiken itse paikalle. Muutamia pöytiä ja tuoleja paikalla oli, mutta ei siis niin montaa että niillä olisi pelkästään pärjätty. Mm. vessapaperit, käsisaippuat, äänentoistovehkeet ja kaikki astiat toimme itse paikalle. Tai astiat toi kylläkin pitopalvelu, mutta kuitenkin. Mutta nämä pikkuseikat eivät meitä haitanneet, sillä paikan vuokraus oli todella edullinen ja saimme tilan käyttöömme keskiviikosta maanantaihin asti. Saimme siis rauhassa koristella ja juhlien jälkeen siivota paikan. Tämä oli todella hyvä juttu. Tällaista jälkeä saimme siis apujoukkojen kera tehtyä :)

Alkumaljoina meillä oli Fresitan kuohuviiniä ja alkoholittomana vaihtoehtona Pommacia. Pitopalvelu hoiti näiden tarjoilun.



Häät, alkumalja

Häät, alkumalja

Häät, alkumalja

Ebayn kautta hankin katossa roikkuvat paperilyhdyt, valot ja seinillä roikkuvat bling bling-verhot. Lavan takaseinä on peitetty kertakäyttöpöytäliinalla :D. Siinä oli karmea sininen maalaus, joka ei sopinut meidän teemaväreihin ollenkaan. Näitä samantyylisiä maalauksia oli pari muutakin pienempää, jotka kaikki peitimme samalla tavoin.

Kuvissa näkyvät valkoiset, satiiniset tuolihuput ja niissä olevat organza-nauhat ovat muuten myynnissä, jos jotakuta kiinnostaa :). Nauhat tilasin ebayn kautta ja huput ovat hääkirppiksen kautta ostetut. Pöytiin ostimme pitopalvelun kautta rullassa olevaa kertakäyttöpöytäliinaa, joka oli todella kestävää! Onneksi pitopalvelumme ehdotti sitä itse meille, en olisi tajunnut sitä heiltä tiedustellakaan.



Häät, hääkoristeet

Häät, hääkoristeet

Häät, hääkoristeet

Pöytiin olimme jakaneet etukäteen Hääbingo ja Rakkauden tietovisa kaavakkeet, joita vieraat saivat pöydissä täytellä. Hääbingoon sain idean toiselta bloggaajalta, joka on antanut luvan kopioida bingoa hänen sivuiltaan. Täältä sen löytää ---> http://projektinahaat.blogspot.fi/2013/04/haabingo.html
Hääbingossa on siis ideana, että sitä mukaa kun näkee bingossa olevien tapahtumien tapahtuvan ja saa viiden suoraan pystyyn, vaakaan tai vinoon, tulee huutaa BINGO! Ja saa itselleen palkinnon :). Meillä sai kolme ensimmäistä huutajaa kuoharipullon :).

Rakkauden tietovisassa oli kysymyksiä hääparista vastausvaihtoehtoineen ja se joka oli ruksinut eniten vastauksia oikein sai pussillisen meidän suklaahääkarkkeja :). Palkinto meni mun vanhimmalle veljelle :).
Molempien kaavakkeiden tekoon sain apua T:n kaverilta, joka osaa muokkailla tekstejä koneella astetta paremmin kuin minä :). Siitä iso kiitos hänelle!



Hääbingo

Hääbingo, hääkoristeet

Häät, hääkoristeet

Näitä viini- ja konjakkilaseja keräsinkin melkein puolivuotta, mutta oli sen arvoista! Nää lasit kynttilöiden ja aitojen ruusunnuppujen kas näytti just niin hyvältä ku olin haaveillutkin :). Kaikki lasit on siis käytettyjä ja haalin niitä pääasiassa erilaisten kirppisten kautta :). Laitoin myös eräälle facebookin kirppikselle ilmoituksen, että otan vastaan/ostan halvalla laseja ja sain sitä kautta runsaasti yhteydenottoja :).


Häät, hääkoristeet, pöytäkoristeet

Meidän pöydän taakse virittelimme heinäseipäistä kivan taustan blinb bling-kankaiden ja valojen kera :).


Häät, hääkoristeet

Häät, hääkoristeet

Vessoihin olin koonnut tarvikekorit sekä miehille että naisille. Naisten vessan korista löytyi mm. sukkahousut, kynsiviiloja, hiuslakkaa, pinnejä, dödöä, hammaslankaa, käsipyyhkeitä, siteitä ja tamponeja. Miesten korissa oli dödöä, hiuslakkaa, hammaslankaa, käsidesiä ja kampoja. Naisten vessassa oli lisäksi pikkukori ylempänä seinällä kiinni (jotteivät lapset yllä sinne) ja sieltä löytyi särkylääkettä. Miesten vessasta löytyi myös tällainen kori ja siellä oli särkylääkkeiden lisäksi kortsuja ;). Vain yksi oli jäljellä paikkaa siivotessamme ;D. Toivottavasti tuli hyötykäyttöön ;). Näistä koreista ei harmikseni ole kuvaa.

Mitäs tykkäsitte meidän häiden koristeluista?:) Jos jollakin on kysyttävää koristeluihin liittyen, niin pistäkää ihmeessä viestiä kommenttikenttään!:)



2 kommenttia

  1. Heippa, ihanat koristelut! Saisinko kysyä noista tuolien verhoilusta? Mistä ostitte kankaat ja teittekö ne itse vai ostitteko valmiina? Muistatko mitä ne tulivat suurin piirtein maksamaan? :)
    Kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Ostin nää tuolien päälliset käytettynä joltakin netin hääkirppikseltä, mitään käytönjälkiä ei kuitenkaan ollut, vaikka satiinikangas kyseessä :) Ei siis ole itse tehty näitä. Maksoin näistä muistaakseni 400€(!) mutta näistä sai kyllä eteenpäin myydessä lähes saman summan itselle :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Instagram

© Nonna Koo. Made with love by The Dutch Lady Designs.